Fortrolighedspolitik | Lån med kautionist | Tando Lån

Cookie- & Privatlivspolitik

BAGGRUND:

Aurora Financial ApS forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du bekymrer dig om, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer og værdsætter privatlivets fred for alle, der besøger denne hjemmeside ("Vores websted") og vil kun indsamle og bruge personlige data på måder der beskrives her og på en måde, der er i overensstemmelse med vores forpligtelser og dine rettigheder i henhold til loven .

Læs venligst denne Privatlivspolitik grundigt, og vær sikker på, at du forstår den.

Din godkendelse af vores Privatlivspolitik skal finde sted på dit første besøg til Vores Side. Hvis du ikke accepterer og godkender denne Privatlivspolitik, skal du omgående holde op med at benytte Vores Side.

1. Definitioner og Betydning

I denne Politik har følgende udtryk de følgende betydninger:

“Konto” er en konto, som er nødvendig for at tilgå og/eller benytte visse dele af og tjenester på Vores Side;
“Cookie” er en lille tekstfil, som placeres på din computer eller enhed af Vores Side, når du besøger visse dele af Vores Side og/eller når du bruger visse tjenester på Vores Side. Detaljer vedrørende de Cookies, som anvendes på Vores Side, kan findes i afsnit 13 forneden;
“data controller/ data processor” Det juridiske forhold for Aurora Financial ApS i forhold til behandling af personoplysninger. Aurora Financial ApS er dataansvarlig, hvilket betyder, at firmaet er ansvarlig for behandling af personoplysninger og for at beslutte, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler, behandling af personoplysninger må finde sted.
“personoplysninger” er alle oplysninger om en identificerbar person, som direkte eller indirekte kan identificeres ud fra disse oplysninger. I dette tilfælde er det persondata, som du giver Os igennem Vores Side. Denne definition vil, hvor det er muligt, indføje de definitioner, som er opgivet i Databeskyttelsesforordningen (EU-Forordning 2016/679).
”Vi/Os/Vores” betyder Aurora Financial ApS, et dansk registreret aktieselskab med CVR-nummer 39311666, Havnegade 39, 1058 København

2. Oplysninger om Os

1. Vores Side ejes og publiceres af Aurora Financial ApS, et dansk registreret aktieselskab med CVR-nummer 39311666, Havnegade 39, 1058 København

2. Vores Databeskyttelsesteam kan kontaktes via e-mail på hej@tandolan.dk

3. Aurora Financial ApS kontrolleres af:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: +45 33193200
E-Mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

3. Hvad dækker denne Privatlivspolitik?

Denne Privatlivspolitik gælder kun for din brug af Vores Side. Vores Side kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at vi ikke har kontrol over, hvordan dine oplysninger bliver indsamlet, opbevaret eller brugt på andre hjemmesider. Vi anbefaler, at du undersøger andre hjemmesiders privatlivspolitik, inden du giver dem dine personoplysninger.

4. Dine rettigheder

1. Som dataregistreret har du følgende rettigheder under Databeskyttelsesforordningen, som denne Privatlivspolitik og Vores brug af personoplysninger overholder:

  1. Retten til at blive oplyst om Vores indsamling og brug af personoplysninger;
  2. Retten til at få indsigt i de personoplysninger, Vi har om dig (se afsnit 12);
  3. Retten til berigtigelse, hvis nogen personlige oplysninger, vi holder om dig, er unøjagtige eller ufuldstændige (kontakt os venligst);
  4. Retten til at blive glemt - dvs. retten til at bede os om at slette personlige oplysninger Vi holder om dig (Vi bevarer kun dine personlige data i et begrænset tidsrum, som forklaret i afsnit 6, men hvis du vil have os til at slette det tidligere, vær venlig at kontakt os)
  5. Retten til at begrænse (dvs. forhindre) behandlingen af dine personlige data;
  6. Retten til dataoverførbarhed (at få en kopi af dine personlige data til genbrug med en anden tjeneste eller organisation);
  7. Retten til af grunde, der vedrører din pågældende situation, at gøre indsigelse mod Vores behandling af dine personoplysninger
  8. Rettigheder ift. automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering.

Kontakt os venligst, hvis du har ønske om at indrette en klage vedrørende Vores brug af dine personoplysninger, så gør Vi Vores bedste for at hjælpe dig.

Hvis Vi ikke kan hjælpe dig, har du også ret til at indrette en klage til Datatilsynet, se kontaktoplysninger i afsnit 2.3.

5. Hvilke data indsamler vi?

Alt afhængigt af din brug af Vores Side, kan Vi indsamle nogle af - eller alle de - følgende personlige (og ikke-personlige) oplysninger (se venligst også afsnit 13 vedr. Vores brug af Cookies og lignende).

  1. Navn
  2. Fødselsdags dato
  3. Titel/ Køn
  4. Jobtitel
  5. Erhverv
  6. Personnummer (CPR)
  7. Kontaktoplysninger som adresse, e-mail-adresser og telefonnumre
  8. Demografiske oplysninger såsom postnummer, præferencer og interesser
  9. Finansielle oplysninger som kredit- / betalingskortnumre, bankkonti
  10. Indkomstoplysninger som løn og løbende udgifter
  11. Oplysninger om din økonomiske historie og kreditvurdering
  12. IP-adresse
  13. Webbrowser type og -version
  14. Styresystem
  15. En liste over webadresser, der starter med et henvisningssted, din aktivitet på vores websted og det websted, du afslutter

Formålene med ovenstående behandling af personoplysninger er at udbetale dit lån, udføre ”kend din kunde”-tjek samt forhindring af hvidvask af penge, og løbende at opretholde det juridiske forhold med dig.

6. Hvordan bruger vi dine data?

1. Alle personlige oplysninger behandles og opbevares sikkert og ikke i længere tid, end hvad er nødvendigt ift. de formål, de blev indsamlet til. Vi overholder til hver en tid Vores forpligtelser og værner om dine rettigheder jf. Databeskyttelsesforordningen. Se afsnit 7 forneden for mere information vedr. sikkerhed.

2. Vores brug af dine personoplysninger vil altid have et retsgyldigt grundlag. Det kan enten være, at det er nødvendigt for Os for at opretholde kontrakten, fordi du har givet samtykke til Vores brug af dine personoplysninger (ved fx at abonnere på e-mails), eller fordi det er i bedste henseende. Vi kan specifikt bruge dine personoplysninger til følgende:

  1. Vurdere din egnethed til at benytte vores tjeneste
  2. Tilbyde og administrere din konto
  3. Tilbyde og administrere adgang til Vores Side
  4. Individualisere og skræddersy din oplevelse på Vores Side
  5. Levering af vores tjenester til dig (Bemærk venligst, at vi kræver dine personlige data for at indgå en kontrakt med dig)
  6. Individualisere og skræddersy Vores produkter og tjenester til dig
  7. Besvare e-mails fra dig
  8. Leverer dig med e-mails, du har valgt (du kan til enhver tid afmelde eller fravælge)
  9. Markedsundersøgelse

3. Med din tilladelse og/eller hvor det juridisk er tilladt, kan Vi også bruge dine oplysninger i markedsføringsøjemed, hvilket kan betyde, at vi kan kontakte dig via. E-mail, telefon, SMS, målrettede internetreklamer og/eller post med information, nyheder og tilbud vedr. Vores produkter. Vi sender dig til gengæld ikke uopfordret markedsføringsmateriale eller spam, og Vi iværksætter alle rimelige foranstaltninger for at sikre, at Vi beskytter dine rettigheder og overholder vores forpligtelser jf. Databeskyttelsesforordningen og gældende love.

4. Tredjeparter, hvis indhold findes på Vores Side, kan bruge tredjeparts cookies som beskrevet i afsnit 13 forneden. Gå venligst til afsnit 13 for mere information vedrørende kontrol af Cookies. Vær opmærksom på, at Vi hverken kontrollerer tredjeparters aktivitet eller de oplysninger, de indsamler, så vi råder dig til at undersøge deres privatlivspolitikker.

5. Du har retten til når som helst at tilbagetrække det samtykke, du har givet Os vedrørende brugen af personoplysninger, og anmode om, at Vi sletter dem. I det omfang, at Vores behandling af dine personoplysninger betinges af dit samtykke, vil tilbagetræk af dit samtykke medføre forpligtelse om øjeblikkelig tilbagebetaling af lånet inklusiv akkumuleret rente og andre gebyrer. Vi opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid, end hvad er nødvendigt ift. de formål, de blev indsamlet til. Vi er dog pålagt af hvidvaskloven at gemme oplysninger i fem år.

7. Hvordan og hvor opbevarer Vi dine data?

1. Vi opbevarer kun dine personoplysninger i det tidsrum, som er nødvendigt for, at vi kan bruge dem som beskrevet foroven i afsnit 6 og/eller så længe, som Vi har din tilladelse til at beholde dem.

2. Dine data opbevares kun inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”) (EØS består af alle EU-medlemslande samt Norge, Island og Liechtenstein).

3. Datasikkerhed er meget vigtigt for Os, og for at beskytte dine data har Vi iværksat passende foranstaltninger for at indsamlingen af dem igennem Vores Side.

8. Deler vi dine oplysninger?

1. Vi kan dele dine oplysninger med andre firmaer i Vores gruppe. Dette inkluderer vores holdingselskab og dets datterselskaber.

2. Vi kan af og til indgå kontrakter med tredjeparter om at tilbyde dig tjenester på Vores vegne. Det kan f.eks. være betalingsadministration, kredit rapportering, søgemaskine faciliteter, reklame og markedsføring. I nogle tilfælde kan tredjeparten behøve adgang til nogle af eller alle dine personoplysninger. Hvis nogle af dine oplysninger behøves til sådanne formål, tager Vi alle rimelige forhold for at sikre, at dine oplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med dine rettigheder, Vores forpligtelser samt tredjeparts forpligtelser i henhold til loven.

3. Vi kan indsamle statistiske data om brugen af Vores Side, herunder oplysninger om trafik, brugsmønstre, brugerantal, salg og anden information. Alle oplysninger af den data vil være anonymiseret og vil ikke indeholde personidentificerende data eller anonymiserede oplysninger, som i kombination med andre oplysninger kan bruges til at identificere dig. Af og til kan vi dele sådanne oplysninger med tredjeparter såsom mulige investorer, tilknyttede virksomheder, partnere og annoncører. Data deles og bruges kun i overensstemmelse med loven.

4. Vi kan bruge databehandlere af tredjepart uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”) (EØS består af alle EU-medlemslande samt Norge, Island og Liechtenstein). Når vi videregiver oplysninger ud af EØS, tager Vi alle rimelige forhold for at sikre, at dine oplysninger behandles lige så sikkert og trygt, som de ville blive det i Danmark under Databeskyttelsesforordningen.

5. I visse tilfælde kan Vi være juridisk pålagt at dele visse oplysninger, herunder dine personoplysninger, som er blevet delt med os. Dette kan være, hvis vi er involveret i retssager, hvor Vi retter os efter juridiske krav, en dommerkending eller en statslig instans.

9. Hvad sker der, hvis vores virksomhed skifter hænder?

1. Vi kan af og til udvide eller formindske Vores virksomhed, eventuelt ved at sælge og/eller overføre kontrollen over hele eller del af Vores virksomhed. Enhver personoplysning, som du har opgivet, som er relevant for den del af Vores virksomhed, som overføres, vil blive overført sammen med virksomhedsdelen, og den nye ejer eller styrende instans vil jf. denne Privatlivspolitik være pålagt kun at bruge disse oplysninger til de samme formål, som det oprindeligt var hensigten for Os.

2. Du bliver ikke kontaktet på forhånd og underrettet om ændringerne, hvis nogen af dine oplysninger overføres på denne måde.

10. Hvordan kan du styre dine oplysninger?

1. Ud over dine rettigheder under GDPR, der er beskrevet i afsnit 4, når du indsender personlige data via vores hjemmeside, får du muligvis muligheder for at begrænse vores brug af dine data. Vi stræber især efter at give dig stærke kontroller på vores brug af dine data til direkte marketing formål (herunder evnen til at fravælge modtagelsen af e-mails fra os, som du kan gøre ved at afmelde dig ved hjælp af linkene i vores e-mails og på det punkt at give dine detaljer og ved at administrere din konto.

11. Din ret til at tilbageholde information

1. Du kan få adgang til bestemte områder af vores hjemmeside uden at give nogen data overhovedet. Men for at bruge alle træk og funktioner, der er tilgængelige på vores hjemmeside, kan du blive bedt om at indsende eller tillade indsamling af visse data.

2. Du kan begrænse Vores brug af Cookies. Se afsnit 13 for mere information.

12. Hvordan kan du tilgå dine data?

Du har ret til at anmode om oplysninger om nogen af dine personlige data, som er hos os (hvor sådanne data holdes), herunder hvilke data der behandles, formålet med behandlingen, kategorierne af modtagere af dataene og kilden til data. I henhold til lov om behandling af personoplysninger betales der ingen gebyr, og vi giver gratis alle oplysninger som svar på din anmodning. Kontakt os venligst for mere.

13. Vores brug af Cookies

1. Vores side placerer og tilgår visse førsteparts cookies på din computer eller enhed. Førsteparts cookies er Cookies, som Vi direkte placerer og som kun bruges af Os. Vi bruger Cookies for at muliggøre og forbedre din brug af og oplevelse på Vores Side og for at tilbyde og forbedre Vores produkter. Vi har udvalgt disse Cookies nøje, og Vi har sikret os, at dit privatliv og dine personoplysninger altid forbliver sikre.

2. Ved at bruge Vores Side kan du også modtage tredjeparts cookies på din computer eller enhed. Tredjeparts cookies er Cookies, som placeres af andre hjemmesider, tjenester og/eller parter end Os selv. Disse Cookies er ikke essentielle for at Vores Side kan fungere, og din brug af og oplevelse på Vores Side hæmmes ikke ved at blokere disse Cookies.

3. Alle Cookies, som bruges af og på Vores Side, overholder den gældende Cookie-lov.

4. Ved at give samtykke til placeringen af Cookies muliggør du, at Vi kan tilbyde dig den bedst mulige brugeroplevelse og service. Du kan blokere brugen af Cookies, men derefter vil visse funktioner på Vores Side muligvis ikke fungere efter hensigten.

5. Nogle funktioner på Vores Side kræver Cookies for at fungere. Cookie-loven betegner disse Cookies som ”strengt nødvendige”. Dit samtykke kræves ikke, for at disse Cookies placeres, men det er alligevel vigtigt, at du er opmærksom på dem. Du kan blokere disse Cookies ved at ændre dine browserindstillinger, men vær opmærksom på, at Vores Side derefter muligvis ikke vil fungere optimalt. Vi har gjort Os stort umage for at sikre, at dit privatliv ikke kompromitteres ved at tillade disse Cookies.

6. Udover de styringsmuligheder, som Vi tilbyder, kan du vælge at slå Cookies til eller fra i din webbrowser. I de fleste browsere kan du også vælge, om du vil blokere alle eller kun tredjeparts cookies. Som udgangspunkt er Cookies slået til i de fleste browsere, men dette kan ændres. Undersøg dine browserindstillinger eller brugsanvisningen til din enhed for mere information.

7. Du kan når som helst fjerne Cookies fra din computer eller enhed, men du kan risikere at slette data, som tillader dig at tilgå Vores Side hurtigere, herunder f.eks. login informationer og personlige indstillinger.

8. Vi anbefaler, at du holder din browser og dit styresystem opdateret, og at du beder udvikleren af din browser eller dit styresystem om hjælp, hvis du har spørgsmål vedrørende privatindstillinger.

14. Kontakt os

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål vedrørende Vores Side eller denne Privatlivspolitik.

15. Ændringer i Vores Privatlivspolitik

Af og til kan vi ændre denne Privatlivspolitik (for eksempel hvis lovgivningen ændres). Enhver ændring vil øjeblikkeligt blive annonceret på Vores Side, og du vil blive bedt om at acceptere den ændrede Privatlivspolitik, inden du kan bruge Vores Side igen. Vi anbefaler, at du regelmæssigt holder øje med denne side for at holde dig opdateret.

Vi tjekker dine oplysninger. Det tager lige et øjeblik.