Tando er blevet billigere

Det har altid været vores mål at levere den bedst mulige service til vores kunder, til den bedst mulige pris.

Siden vi blev lanceret i Danmark i 2018, har vores lån været et meget billigere alternativ end de dyre korttidslån fra andre firmaer.

Gennem de sidste to år har vi været i stand til at tilbyde lån til over 100.000 mennesker, der ellers ville være begrænset til korttids financielle produkter. Vi er rigtigt stolte over det faktum at vi har hjulpet så mange mennesker, og har alle intentioner om at levere et fair og ærligt proukt til kunder vi kan stole på, som har brug for en låneløsning.

Fra den 1. juli 2020 bliver Tando billigere. Alle nye lån hos Tando vil være til 24,99 % i ÅOP, i forhold til vores tidligere rate på 49,9 %.

Alle der har optaget lån hos os før juli 2020 fortsætter med deres eksisterende lånebetingelser på 49,9 %.

Men hvis man som kunde har et lån til originalprisen og ønsker at tilbagebetale det til fulde, og så låne fra os igen – så vil det nye lån være kvalificeret til den nye reducerede pris.

Vi håber at den reducerede pris giver os mulighed for at hjælpe endnu flere fremover. Vi fortsætter vores utrættelige arbejde med at forbedre både produkter og service for vores kunder.

Vi siger som altid for at vælge Tando.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.