Lån op til 70.000 kr. inden for 24 timer

Lån op til 70.000 kr. inden for 24 timer

Lån baseret på tillid - ikke din kredit historie

Tilbagebetaling på 398.93 per måned.

24.99% ÅOP (Dette er den maksimale ÅOP, så du kan sammenligne med andre tilbud).

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 8,000 over 36 måneder med en fast månedlig ydelse på 398.93 Den samlede rente, der skal tilbagebetales, er 24205.36 Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 14,361.48 med en årlig effektiv rente på 24,99%, svarende til en årlig nominel rente på 22,52%. Vi har ingen yderligere gebyrer eller omkostninger.


Hvem er Tando?

Tando er en låneudbyder, men vores lån er en lille smule anderledes. De fleste låneudbydere ser på din kredit historie og afgør om du kan låne penge, baseret på hvordan du tidligere har håndteret din økonomi. Dét gør vi ikke. Vores lån er baseret på tillid.

Er Tando noget for mig?

Du har råd til de månedlige tilbagebetalinger, og du har tænkt dig at overholde dem men bankerne vil ikke låne dig pengene? Så er Tando måske noget for dig. Vores lån er fair, hurtige og lette at forstå. Og de er baseret på tillid - ikke på din kredit score.

Hvordan virker det?

Ansøg online - det tager kun 5 minutter

Vi sender dig et link, så din selvskyldnerkautionist kan oprette en konto

Så snart vi har alt hvad vi skal bruge fra jer, så overfører vi pengene

Hvem kan låne fra Tando?

Du skal have råd til de månedlige tilbagebetalinger på dit lån, og så skal du have en ven eller et familiemedlem, der stoler på dig, og som gerne vil være din selvskyldnerkautionist.

Det synes vores kunder:

Hvad er en selvskyldnerkautionist?

Nogle gange er det umuligt at få et lån, fordi noget er gået galt tidligere i livet. Dét kan ske for os alle sammen og derfor tilbyder vi kautionist lån. På den måde gør vi fair og enkle lån mulige for alle folk man kan stole på.

Hvorfor skal jeg have en kautionist?

Nogle gange er det umuligt at få et lån, fordi noget er gået galt tidligere i livet. Dét kan ske for os alle sammen. Derfor gør vi fair og enkle lån mulige for alle folk man kan stole på, ved at tilbyde selvskyldnerkautionist lån.

Kautionist lån bygger på menneskelige forhold. Vi ser på, hvordan din økonomi ser ud idag - ikke din fortid eller kredit historie

De er op til 10 gange billigere end kviklån

Dine venner og familie kender dig bedst, og de ved derfor, om man kan stole på dig

Hvordan bliver jeg kautionist?

Når vi har godkendt låntagerens ansøgning laver vi et unikt link til selvskyldnerkautionisten. Alt du så skal gøre er at klikke på linket og udfylde din del af online registreringen - så ordner vi resten.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.