Et alternativ til kvik lån

Det er jo sådan at vi alle i ny og næ mangler lidt ekstra penge - det er bogstaveligt alle der kan blive fanget i sådan en situation.

Forskellen mellem mennesker ligger i deres muligheder i sådanne situationer.

Nogle mennesker bruger en kassekredit, andre et kreditkort også er der dem, som låner penge fra venner og familie.

Men hvad hvis du ikke har nogle af de muligheder? Er der så en løsning for dig?

Kviklån er blevet utrolig populære over de sidste par år. Flere kviklån virksomheder tilbyder deres kunder at de, inden for få timer, kan få pengene sendt til deres bank. De fleste af disse virksomheder gør faktisk det hele online og samtidig tilbyder de god kundeservice når de udbetaler lånet.

Men hvad er så problemet med et kviklån? Et kvik lån er jo som navnet siger et lån over en kort periode. Ideen er, at man låner pengene med det samme også i løbet af de næste par uger skal man have betalt hele lånet tilbage plus renterne. Og dette er ok hvis man er 100% sikker på at man har råd til at betale alt tilbage. Men hvis man har brug for at sprede afdragene over en længere periode - så er kviklån en utrolig dårlig løsning. Det der vil ske er, at du vil ende med at flytte penge rundt for at kunne betale lånet tilbage. Og i værste tilbage kan det resultere i, at du skal tage et nyt kviklån for at betale det gamle tilbage. Det går ikke!

Et Tando lån kan være et utrolig godt alternativ til kviklån.

Et Tando Kautionist lån foregår online og lånet kan være udbetalt til dig samme dag som ansøgningen er færdiggjort. Og det bedste ved lånet er, at det er mere fleksibel løsning.

Hvis du vil betale et Tando lån tilbage efter få uger - så kan du det. Derudover betaler man kun for den tid man har haft lånet og samtidig er der ingen ekstra gebyrer ved at indfri lånet. Du kan også betale lånet tilbage over en længere periode, så løber du ikke ind i finansielle problemer efter et par uger, som du måske ville med et kviklån.

Tando lån er designet som værende simple, retfærdige og en længerevarende løsning til pengeproblemer.

Så før du overvejer et kviklån - så tjek Tando ud og se om du kvalificeret til en bedre løsning.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.