En åben virksomhed

Du hører os altid snakke altid om at være åbne, at have en “Tando stemme” og hvordan vi kan gøre kommunikation enkel og let at forstå for alle. Det er alt sammen på grund af vores grundlæggende filosofi:

Vi er her for vores kunder

Det lyder åbenlyst - og så alligevel ikke. Hvor mange virksomheder kender vi ikke alle sammen, hvor man bare føler sig som et nummer i rækken. Alt hvad de gør og siger er 100% for egen vinding. Dét er ikke os, og det skal det heller aldrig blive.

Så hver eneste dag arbejder vi på, at vi ikke bare skal være én af “den slags virksomheder”. Vi arbejder med en lang række ting, der skal gøre Tando bedre for alle:

Vi lytter til optagelser af de samtaler vi har med dig - hver dag. Vi hører dem igennem, for at se, om vi gør det godt nok når vi kommunikerer med dig. Vi ser på om vi er venlige nok over telefonen, er vi hjælpsomme, forstår du hvad vi siger og lever vi op til vores løfter?

Vi hører dem også igennem, så vi bedre kan forstå hvad du synes er lidt svært. Vores samtaler med dig er klart den bedste måde vi kan lære på, og samtidig få inspiration til nye ting der kan gøre din hverdag lettere.

E-mails får samme behandling. Vi kigger desuden også på, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan gøre dem endnu bedre.

Vi laver ofte noget nyt på hjemmesiden, sender en besked eller træner vores Tandonitter for at gøre din oplevelse bedre - og hver gang vi gør noget, er det altid med dig i tankerne. Vi tænker på, hvordan det ændrer tingene for dig, og om det bliver lettere og mere gennemskueligt når du skal bruge os.

Hvorfor fortæller vi dig alt det her? Fordi vi rigtig gerne vil have din hjælp. Vi arbejder selvfølgelig altid på, at forbedre vores løsninger, men vi vil rigtig gerne høre fra dig. Hvad synes du? Hvad kan vi gøre bedre? Hvad ville du ønske du kunne bruge os til? Det kan være alt: en snak med os over telefonen, hvad du gerne ville kunne gennem vores hjemmeside og ting du ikke kan finde, eller synes kan forklares bedre.

Alle ideer er velkomne, og vi vil SÅ gerne høre fra dig på: hej@tandolan.dk

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.