Hvad vil I spørge min kautionist om | Kautionist Lån FAQ | Tando Lån

Hvad vil I spørge min kautionist om?

Vi har lavet låne processen så simpel og stress-fri som mulig for både dig og din kautionist. Når du har klaret din online ansøgning (der kun tager fem minutter), så vil vi sende dig et link som du kan videregive til din kautionist så de kan udfylde deres del.

Din kautionist vil blive bedt om, at lave en simpel online ansøgning. Dette vil inkludere deres personlige informationer og kontaktdetaljer. Derudover skal kautionisten opgive sin månedlige indtægt for at tjekke om den er passende til lånet - I tilfældet af, at de måske på et tidspunkt bliver nødt til at træde ind for at hjælpe.

Vi beder også kautionisten om deres betalings- og bank informationer, så vi kan overføre pengene til dem, når lånet er godkendt, hvilket vi gør for at undgå bedrageri. Vi spørger også om betalings- og bank informationerne så kautionisten kan betale de månedlige afdrag på lånet, hvis låntageren på hvilket som helst tidspunkt ikke selv kan betale.

Når din kautionist har klaret dette, så skal de downloade vores mobil app, for at færdiggøre deres ansøgning. Dette vil give dem mulighed for at bekræfte at de forstår alle de vigtige aspekter af lånet, og dette vil kun tage to minutter.

Kan du ikke finde det svar, du søger?

Vi er altid klar til at hjælpe, så klik her for at kontakte us.

Vi tjekker dine oplysninger. Det tager lige et øjeblik.