Hvad vil I spørge min kautionist om?

Vi har lavet låne processen så simpel og stress-fri som mulig for både dig og din kautionist. Når du har klaret din online ansøgning (der kun tager fem minutter), så vil vi sende dig et link som du kan videregive til din kautionist så de kan udfylde deres del.

Din kautionist vil blive bedt om, at lave en simpel online ansøgning. Dette vil inkludere deres personlige informationer og kontaktdetaljer. Derudover skal kautionisten opgive sin månedlige indtægt for at tjekke om den er passende til lånet - I tilfældet af, at de måske på et tidspunkt bliver nødt til at træde ind for at hjælpe.

Vi beder også kautionisten om deres betalings- og bank informationer, så vi kan overføre pengene til dem, når lånet er godkendt, hvilket vi gør for at undgå bedrageri. Vi spørger også om betalings- og bank informationerne så kautionisten kan betale de månedlige afdrag på lånet, hvis låntageren på hvilket som helst tidspunkt ikke selv kan betale.

Så snart din kautionist har gjort dette, kan vi gennemgå din ansøgning for at tjekke at vi har alt hvad vi skal bruge, for at kunne udbetale lånet til jer.

Kan du ikke finde det svar, du søger?

Vi er altid klar til at hjælpe, så klik her for at kontakte us.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.