Hvad er processen for en kautionist?

Før du underskriver din kautionist kontrakt, er det vigtigt, at du gennemgår vores vilkår og betingelser for at sikre dig, at du er tilfreds med hvordan lånet fungerer. Så snart vi har modtaget en underskrevet kontrakt fra kautionisten, vil vi undersøge om der er en god betalingshistorik. Som en del af kautionist kontrakten, sikrer vi os, at vedkommende har forstået deres ansvar som kautionist og at de har plads i budgettet til de månedlige tilbagebetalinger, hvis låntageren på hvilket som helst tidspunkt ikke selv betaler.

Vi udbetaler lånet til kautionisten bank konto, ikke låntagerens. Dette gør vi for at beskytte imod bedrageri og for at forsikre kautionisten om at pengene er blevet udbetalt. Kautionisten kan så derefter videresende pengene til låntageren. Efter at lånet er blevet udbetalt, så holder vi kautionisten opdateret med bekræftelse på at lånets tilbagebetalinger bliver foretaget.

Hvis låntager misser deres betalingsdato, så underretter vi både låntager og kautionisten med det samme. Hvis låntageren ikke har mulighed for at få kontoen bragt op til dato, så vil vi forsøge at indsamle beløbet fra kautionisten.

Kan du ikke finde det svar, du søger?

Vi er altid klar til at hjælpe, så klik her for at kontakte us.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.