Hvordan Bliver Man Selvskyldnerkautionist | Kautionist Lån FAQ | Tando Lån

Hvad er processen for en kautionist?

Før du registrerer dig som kautionist, så er det vigtigt at du læser og forstår vores betingelser og vilkår, så du er sikker på at du er tilfreds med hvordan lånet fungerer. Så snart vi modtager en underskrevet ansøgning fra en kautionist, så vil vi tjekke at der ikke tidligere har været problemer med at få betalt regninger. De vil også skulle downloade vores app så vi er sikre på at de forstår deres ansvar som kautionist.

Vi udbetaler lånet til kautionisten bank konto, ikke låntagerens. Dette gør vi for at beskytte imod bedrageri og for at forsikre kautionisten om at pengene er blevet udbetalt. Kautionisten kan så derefter videresende pengene til låntageren. Efter at lånet er blevet udbetalt, så holder vi kautionisten opdateret med bekræftelse på at lånets tilbagebetalinger bliver foretaget.

Hvis låntager misser deres betalingsdato, så underretter vi både låntager og kautionisten med det samme. Hvis låntageren ikke har mulighed for at få kontoen bragt op til dato, så vil vi forsøge at indsamle beløbet fra kautionisten.

Kan du ikke finde det svar, du søger?

Vi er altid klar til at hjælpe, så klik her for at kontakte us.

Vi tjekker dine oplysninger. Det tager lige et øjeblik.