Hvorfor blev min kautionist afvist?

Du skal ikke bekymre dig, hvis din selvskyldnerkautionist er blevet afvist. Det har ikke indflydelse på din del af ansøgningen, og du er altså stadig godkendt til lånet.

Det eneste du mangler nu, er at finde en anden person, som kan være din selvskyldnerkautionist i stedet. Så snart du har fundet en ny person, kan vi tjekke, at i begge to har råd til de månedlige afdrag på lånebeløbet. Hvis det hele ser fint ud, sender vi sagen videre til udbetalingsafdelingen, som foretager de sidste tjeks, og derefter kan arrangere udbetaling af lånet.

Der kan være flere grunde til, at vi afviser en selvskyldnerkautionist. Den overordnede grund vil altid være, at vi prøver at beskytte folk mod at tage en beslutning, der ikke er rigtig for dem. Det er vores ansvar, kun at låne til folk der kan og vil tilbagebetale, uden at det spænder ben for deres personlige økonomi.

Andre grunde kan være, at din selvskyldnerkautionist:

  • Ikke er 18-80 år gammel
  • Allerede er selvskyldnerkautionist på et andet Tando-lån
  • Allerede selv har et Tando-lån

Kan du ikke finde det svar, du søger?

Vi er altid klar til at hjælpe, så klik her for at kontakte us.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.