Hvorfor har i skiftet navn fra Aurora Lån til Tando?

Vi startede Aurora Lån tilbage i 2018 med en klar vision: vi ville løse nogle problemer, der generelt er i låneindustrien. Når folk skal låne penge, er det i mange tilfælde forvirrende. Det er svært at gennemskue prisen og vilkårene og processen er slet ikke bygget med kunden i centrum. Der er også mange folk man kan stole på, der bliver afvist af banken og andre låneselskaber, på grund af deres fortid. Det ville vi lave om på.

Siden 2018 har vi lært en masse om vores kunder og udviklet os som virksomhed og det synes vi, vores brand skulle afspejle 100%. Vi har stadig samme værdier, men vi er blevet meget skarpere på de ting, der er mest vigtige for vores kunder. Hos Tando er det nemlig jer der er i fokus: vores lån bygger på tillid - ikke fortiden. Hos os kan man låne penge, selv hvis man er blevet afvist af banken. Det er hurtigt, nemt, overskueligt og vi har udviklet en app og en online konto, for at give vores kunder fuld kontrol over deres lån. Vi bruger mange ressourcer på at udvikle online materiale og træne vores ansatte, så vi altid kan give den bedste service og rådgivning.

Tando kommer fra ordet Tandem, hvilket for os betyder, at vi arbejder sammen om tingene. Låner man fra os, indgår vi i et forhold der bygger på, at man kan stole på hinanden. Hvis dine venner stoler på dig, så gør vi også - og det samme skal gøre sig gældende den anden vej. Du skal stole på os, og det opnår vi kun gennem åbenhed, venlighed og ved at være fair. Tingene bliver lidt lettere, når man samarbejder og får lidt hjælp med på vejen. For os er det Tando.

Kan du ikke finde det svar, du søger?

Vi er altid klar til at hjælpe, så klik her for at kontakte us.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.