Her er vores Ansvarspakke

Hos Tando arbejder vi altid på, at have den bedst mulige kommunikation med vores kunder.

Det skal altid være sådan, at både du og din selvskyldnerkautionist ved lige præcis hvad vi forventer af jer, hvad i kan forvente af os og hvordan et Tando lån fungerer.

Det hele skal være til at forstå, og for at hjælpe jer med dét, har vi sammensat vores Ansvarspakke.

Hvad er vores Ansvarspakke?

Det er et dokument, der sendes til dig og din selvskyldnerkautionist, før vi godkender lånet. Det er vigtigt at forstå hvad det vil sige at låne penge, og hvad man skal overveje, før man siger ja til at være nogens selvskyldnerkautionist.

Vi vil have at i begge to har tænkt over, om det er en god ide for jer, og undersøgt om der er andre (bedre) muligheder. I skal være sikre på, at det er noget i er klar til. Og vi skal være sikre på, at vi beskytter jer imod at tage en beslutning der måske ikke er rigtig for jer.

Hvad kan man finde i dokumentet?

Forestil dig, at alle dine spørgsmål omkring lån og selvskyldnerkautionister kunne besvares på ét sted. Det er vores mål med Ansvarspakken, så vi dækker en række ting:

1) Budget plan
Ud fra dine udgifter og økonomi laver vi en budgetplan. Så er vi sikre på, at du har råd til dine månedlige betalinger. Det er her vi kan se alle dine regninger, din indkomst, andre udgifter osv. Vi sætter det hele ind i et flot lille referat, og viser både dig og din selvskyldnerkautionist, at budgettet giver mening i forhold til lånet.

2) Tjekliste
Okay. Du overvejer et lån, eller at være nogens selvskyldnerkautionist - hvilke ting skal du overveje? Vores tjekliste er lavet, så vi håber du stiller dig selv de rigtig spørgsmål, på den rigtige måde, så du kan træffe den rigtige beslutning - for dig selv.

3) Ansvar
Bare ideen om at låne penge kan give dig stress, og det er absolut ikke en beslutning man lige hurtigt tager. Vores kunder låner normalt (i gennemsnit) fra os i 3 år, før deres lån er betalt tilbage. Det er derfor over en lang periode, at vi vil være en del af dit liv. Så du skal vide, hvad du siger ja til og hvad dit ansvar er - både som låntager og som selvskyldnerkautionist. Det er hele ideen med Ansvarspakken.

Hvorfor er det vigtigt?

Vi tror ikke på overraskelser, når det handler om penge (med mindre det er Lottogevinster) og derfor har vi hos Tando et stort ansvar: vi skal vi gøre alting på en måde, der er 100% klar og ærlig. Du skal vide, hvad du skriver under på, når du låner fra os. Ellers har du ikke mulighed for, at træffe den rigtige beslutning og gennemskue om du faktisk kan overholde aftalen.

Vi beder dig om at stole på os, og på at vores produkter og tjenester er ærlige og fair. Den slags tillid er noget man skal gøre sig fortjent til - og dét kan vi kun gøre ved at gøre alt hvad vi kan for at du forstår det hele.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.