Hvad koster et Tando lån?

Der er nok ikke mange der vil kalde et lån “let at forstå”. For de fleste, er det en skræmmende og besværlig process. Lån er en smule komplekse af natur, og fordi der ofte er store pengesummer involveret, så bliver det hele også hurtigt alvorligt at snakke om.
Hos Tando prøver vi at gøre op med den tankegang. Vores lån er simpelt sammensat og vi gør alt for, at de bliver nemme at overskue og forstå.

Især når det kommer til renter og omkostninger, er det så vigtigt, at du forstår hele processen. Du skal have råd til de månedlige betalinger gennem hele låneperioden, og du skal have penge til overs til dine regninger og dit forbrug. Vores lån skal ikke spænde ben for dit økonomi, og derfor er det vigtigt, at vi forklarer det ordentligt.

Vi kan starte med at kigge på, hvad der skal betales tilbage. Du har sikkert hørt om renters rente (eller sammensat rente, gebyrer for tidlig tilbagebetaling og rykkergebyr. De ting arbejder vi overhovedet ikke med. De er forvirrende, dyre og ofte ikke forklaret på en måde der er til at forstå. Det synes vi hverken er fair eller ærligt.

Vores lån er meget enkelt sammensat, og vi beder dig altid kun om at overholde den oprindelige aftale med os. Du ved fra starten hvad det kommer til at koste i alt, og per måned. Og sådan bliver det ved med at være hos os.

Vi synes alting bliver lettere at forstå hvis man får en masse eksempler, så her ser vi på nogle:

Hvis du f.eks. låner:

10.000 Kr

Over en periode på:

24 måneder

Månedlig Ydelse

561,09 kr.

Tilbagebetaling

13.466,16 kr.

Renteomkostninger

3.466,16 kr.

Så kommer din månedlige betaling til at være på 561,09 Kr per måned, og du betaler i alt: 13.466,16 Kr tilbage. Det vil altså koste dig i alt 3.466,16 Kr at låne 10.000 kr hos os over 48 måneder.

Men det kan blive billigere, hvis du betaler dit lån tilbage før tid. Vi tager ingen gebyrer for tidlig tilbagebetaling af lånet, og vi beregner renten dagligt. Dét betyder, at du kun betaler, for den tid du har lånet. Selvom du har underskrevet en aftale, der siger at du skal betale 13.466,16 Kr tilbage, bliver det væsentligt billigere, hvis du betaler tilbage efter f.eks. 6 måneder. Dét synes vi er fair.

En anden ting der er vigtig i forbindelse med lån, er sammenligning. Det er vigtigt, at man ikke betaler overpris for at låne penge, og ender i en uoverskuelig økonomisk situation. Man sammenligner normalt lån ved at kigge på ÅOP (Årlige Omkostning i Procent), der fortæller hvor dyrt et lån er.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.