Kautionistens ansvar

Hos Tando betyder vores kunder alt for os, så vi arbejder hårdt på at være så åbne som muligt. Vi har derfor lavet denne her del af vores hjemmeside til vores Tando selvskyldnerkautionister, så i altid kan kigge forbi her og se, hvad vi forventer af jer. Vi sender også vores Ansvarspakke ud via e-mail, så i kan gemme alle informationerne. Det vigtigste for os er, at i føler jer trygge, ærligt behandlet, og at i ved hvad i siger ja til. Derfor udbetaler vi aldrig et lån, uden at vi sammen gennemgår ansvar og forventninger. Det er et seriøst ansvar at være selvskyldnerkautionist, og derfor er det vigtigt, at i sætter jer ordentligt ind i konsekvenserne.


En kautionist er ansvarlig for at betale de månedlige betalinger i tilfældet af, at låntager ikke foretager betalingen.


Kautionisten er ansvarlig for at holde kontakt med os på lånet og for at kontakte os hvis vi beder dem om det.


Kautionisten forstår at de er juridisk ansvarlige for at den fulde lånekontrakt er overholdt og at de ikke kan forlade dette ansvar på noget tidspunkt før at lånet er fuldt indfriet.

Konsekvenser ved ikke at betale

Skal jeg sige ja til at være selvskyldnerkautionist?

For at hjælpe dig, har vi lavet en enkel test, der kan hjælpe dig med din beslutning; "selvskyldnerkautionist testen":

1
2
3
4
5

Stoler du på, at låntageren har tænkt sig at overholde de månedlige betalinger?

Stoler du på, at låntageren faktisk har råd til de månedlige tilbagebetalinger?

Hvis låntageren af én eller anden grund ikke kan (eller vil) overholde de månedlige betalinger, vil du så gøre det? Har du råd til det?

Forstår du, at du vil være ansvarlig for at betale lånet tilbage, hvis låntageren af én eller anden grund ikke gør det?

Forstår du, at hvis lånet ikke betales tilbage til tiden, så vil der være seriøse konsekvenser for jer begge: vi sender sagen til inkasso, hvilket vil sige, at i skal betale hele lånebeløbet tilbage på én gang. I vil også blive tilføjet til RKI og debitor registret, hvilket vil gøre det meget svært for jer at låne i fremtiden.

Gode nyheder!

Det lyder som om du kender låntageren rigtig godt og stoler på dem. Du vil gerne støtte deres låneansøgningen og dét er også en rigtig god ting at hjælpe med - så længe du er beskyttet.

Hvis du er klar til at registrere dig, så kan du indsætte det unikke link du har fået fra låntager her.

Det er i øjeblikket en dårlig idé for dig at være kautionist

Hvis du vil læse mere om emnet, så tag et kig på vores artikel omkring Kautionistens Ansvar

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.