Om Os

Mission

Vi mener, at alle folk man kan stole på, fortjener fair og ærlig kredit. Så vi har startet en lånevirksomhed, som vi selv kunne tænke os at låne fra. Èn der fokuserer på tillid og åbenhed.

Hvorfor er vi her overhovedet?

For mange mennesker, er dét at låne penge en del af livet. Du kan låne til et bryllup, at starte en ny virksomhed, udbygning af huset, en ny bil eller måske bare en ny telefon. De fleste af os kan shoppe rundt for at finde det bedste lån, og vi kan her vælge imellem en masse forskellige banker, som alle tilbyder fair og ærlige produkter - og dét er en god ting.

Men nogle af os har desværre ikke de samme muligheder. Normalt fordi noget ikke er gået helt som planlagt i fortiden, eller fordi der er noget “usædvanligt” ved vores personlige omstændigheder. Vi kan alle sammen løbe ind i problemer i livet, og dét synes vi ikke, at man skal blive ved med at betale en høj pris for.

Vi mener, at alle folk man kan stole på fortjener fair og ærlig kredit - og derfor er vi her. Så vi kan være sikre på, at de får den mulighed.

Vi løser problemer for mennesker

Vores kunder kommer fra en masse forskellige baggrunde. Men de har i hvert fald én ting til fælles: deres venner og familie stoler på dem.

Vi tror på, at alle mennesker passer ind i én af de 4 bokse her:

Hvis du passer ind i boks A, kan du låne penge hos banken, og du vil overholde dine månedlige afdrag. Du har nok ikke brug for Tando, da du sikkert synes vi er for dyre.
Hvis du passer ind i boks B, kan du låne fra banken, men det synes vi ikke du skal have lov til. Dine venner stoler ikke på, at du vil/kan betale pengene tilbage - de kender dig bedst, så de har nok ret. Boks B er grunden til, at finanskrisen opstod.
Hvis du passer ind i boks C, så er Tando noget for dig. Du er blevet afvist af banken og vi er her for at hjælpe dig videre.
Hvis du passer ind i boks D, kan du hverken låne fra banken eller hos os. Det er nok bedst, hvis du ikke låner fra nogen lige nu - dine venner prøver at fortælle dig noget. At søge om lån er højst sandsynligt en dårlig idé for dig, som det står til lige nu.

Hvorfor, er mindst lige så vigtigt, som hvordan

Vi vil ikke bare bygge en lånevirksomhed. Vi vil bygge en fantastisk virksomhed. Alle kan starte en forretning og låne penge ud - udfordringen er, at gøre det på den rigtige måde.

For at være sikre på, at vi altid trækker i den rigtige retning, har vi lavet 10 løfter.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.