Nemmere og hurtigere med en online konto

Når vi snakker om nye ideer, er vi ikke altid helt sikre på, om de kommer til at fungere eller ej. Det er normalt noget vi tester og lærer af.

Sådan var det slet ikke med vores online portal. Vi vidste fra start af, at den ville være et hit - og dét var den virkelig.

Vi vidste at den ville fungere af to årsager; det er ikke ligefrem en ny idé (masser af virksomheder har online portaler hvor man kan “logge ind” ) og i har selv bedt om det.

Så her får du lige et hurtigt overblik over, hvad du lige nu kan på vores online portal:

  • Tjekke din konto. Renten udregnes jo dagligt, så du kan altid se præcist hvad du skylder og hvad du har betalt.
  • Betale ekstra. Mange kunder bruger de penge der er tilbage til slut på måneden til at betale en lille smule ekstra af på deres lån. Dét kan du sagtens gøre selv, du behøver ikke ringe til os (men du må selvfølgelig rigtig gerne hvis du har lyst)
  • Ændre dine oplysninger. Hvis du flytter, får ny telefon eller et nyt betalingskort, så kan du selv ændre det.
  • Ændre din månedlige betalingsdato. Hvis du nu får et nyt job, eller noget andet ændrer sig, så kan du ændre din dato til en anden dag på måneden.

Vi har en masse andre cool ting på vej, men her handler det ikke kun om hvad du kan gøre. Det handler også om hvordan.

Vi vil have et interface, der er simpelt og let at bruge. Vi har gjort alt for at gøre det intuitivt og tænkt meget over hvordan vi tror du vil bruge din konto hos os.

F.eks. hader vi, at man altid skal huske såååå mange passwords. Så vi har udviklet vores magiske links, som du kan bruge til at logge ind. Så slipper du for at huske på noget der indeholder mindst 8 bogstaver, 2 numre, specialtegn, et specielt årstal og navnet på dit første kæledyr. Nej tak.

Vi håber, at vi udviklet en platform der er let at bruge.

Tingene udvikler sig hurtigt her hos Tando, og vi arbejder hele tiden på at blive bedre og finde på nye måder at gøre tingene på. Hvis du har nogle forslag, ideer eller feedback, så er det hej@tandolan.dk du skal snakke med. Du bruger vores produkter, så vi vil rigtig gerne høre fra dig, om vi er så gode som vi gerne vil være.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.