Om Os

Tando

Vi har startet en ny form for lånevirksomhed. Vi mener, at alle folk man kan stole på, fortjener fair og ærlig kredit. Vores lån bygger derfor på tillid, de er nemme at sætte sig ind i og hos Tando kommunikerer vi altid i et sprog, som alle kan forstå.

Hvem er Tando?

Tando er en låneudbyder. Men vores lån er en lille smule anderledes. De fleste låneudbydere ser på din kredithistorie når de skal afgøre, om du kan låne penge. De baserer altså deres beslutning på, hvordan du tidligere har håndteret din økonomi. Dét gør vi ikke. Vores lån bygger på tillid.

Er Tando noget for mig?

Du har råd til de månedlige tilbagebetalinger og du har tænkt dig at betale tilbage, men bankerne vil ikke låne dig penge? Så er Tando måske noget for dig. Vores lån er fair, enkle og nemme at forstå. Og de bygger på tillid - ikke din fortid med penge eller din kredithistorie.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.