Vi stoler på folk, man kan stole på

Vi taler altid om ærlighed og tillid hos Tando. Det er i vores DNA.

Vi kan stole på vores kunder, og de kan stole på os.
Du kan stole på din selvskyldnerkautionist, og de kan stole på dig.
Vi kan stole på hinanden hos Tando

At man kan stole på hinanden, betyder alt her hos os. Men hvad betyder det, at “vi stoler på folk, man kan stole på?”

Helt enkelt, er det er faktisk sådan vores produkter fungerer.

Hvis din selvskyldnerkautionist (en ven eller et familiemedlem) stoler på dig - så meget, at de gerne vil støtte din låneansøgning og underskrive den sammen med dig - jamen så er du én man kan stole på. Hvis dine venner og familie stoler på dig på denne måde, så kan vi stole på dig med et lån.

Så vi beslutter altså ikke, om vi skal låne til dig baseret på din kredit score. Det fortæller os ikke noget om, hvordan du er som person idag, hvordan du har håndteret dine penge for 3 år siden. Så vi gør det lidt anderledes.

Vi synes der er 2 rigtig vigtige ting at se på, hvis vi skal låne til dig:

Har du råd til de månedlige tilbage betalinger?
Hvis du ansøger om et lån hos Tando, så laver vi en budgetplan med dig. Vi skal forstå, hvad du bruger i øjeblikket på husleje, regninger og andre udgifter, så vi ikke tilbyder dig et lån du ikke har råd til i dit budget.

Har du tænkt dig at betale tilbage?
Her er det at vi skal kunne stole på hinanden. Din familie og dine venner kender dig bedst, og de kan meget bedre tage beslutningen end vi kan. Hvis de stoler på, at du kan og vil betale dit lån tilbage, så gør vi også.

Vi stoler på folk man kan stole på. Enkelt.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.