Løfter

Et Tando lån er i princippet et forhold mellem 3 parter; dig, din selvskyldnerkautionist og os. Vores kunder låner normalt fra os i 3 år, før pengene er betalt tilbage. Det er lang tid vi kommer til at være i jeres liv, og det er derfor vigtigt, at vi alle sammen har et godt forhold til hinanden. Vi vil gøre alt hvad vi kan fra vores side for, at det bliver en god oplevelse for os alle sammen. Derfor indgår vi 10 løfter med vores kunder:

Vi behandler alle med respekt og høflighed.

Vi ved godt, at ingen har lyst til at være bagud med deres betalinger. Derfor gør vi alt vi kan for at samarbejde om, at få dig tilbage på sporet.

Vi kræver kun, at du overholder den oprindelige aftale.

Vi kontakter dig kun når det er nødvendigt.

Vi vil altid holde dig informeret, og påminde dig, inden vi tager nogen handling.

Vi vil aldrig kontakte dig mere end højst nødvendigt; for at komme til den bedst mulige løsning.

Vi vil altid forsøge at indsamle betaling samt kontakte låntageren først, før vi nærmer os en kautionist for betaling. Vi vil forsøge; inden for rimelighedens grænser, at opkræve den månedlige betaling fra låntageren, så længe kontoen er i restance.

Vi vil aldrig opkræve betaling for forsinkede- eller ubesvarede betalinger, breve, beskeder, telefonopkald eller andet arbejde vi yder.

Vi bruger kun domstole til at håndhæve en gæld som en sidste udvej, når alle andre mulige alternativer er opbrugt.

Vi vil aldrig genoptage eller tvinge dig til at sælge dit hjem.

Vent et øjeblik mens vi tjekker dine detaljer. Venligst undlad at trykke på 'refresh'/tilbage. Hvis siden ikke opdaterer, kontakt os på tlf +45 92 45 54 95 eller email hej@tandolan.dk.